(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

January 29, 2010

ku hepi

 
fikri masa die kecik2 dulu, msa tidur, mmg selalu senyum.. hehe

salam semua.
jumaat tiba lagi.
tetiba rasa tenang, sebab 2 hari kemudiannya adalah hari bersenang2, bebanan keje should avoid me for a while. dan skang, taraaa, saya di depan komputer di rumah. dengan skrin yg lebih lebar, dan speed internet yg superb laju, saya amat bersyukur, bebanding dengan broadband yg bulan2 tu rm70, tp speed tidak memberangsangkan... berbanding kemudahan di rumah ini, yg bayarannya rm61, lagi rendah dari yg saya kuarkan bulan2. pape pun bersyukur sahaja. alhamdulillah.... :)

dah lama rasanya tak balik kampung. last skali 1 jan ari tuh, balik sbb nak ikut family g daftar adik bawah saya sambung belajar. heheh mmg excited abis lah bila dpt balik kg. semangat tu bermula dr pagi jumaat lagi.. terbayang2 dah kehidupan di rumah. yg sedeynya, ahad ni dah kena balik kuantan semula. balik ni, nak bayo deposit utk satu item dalam favor bag, tp org tu xde pulak. nampaknya postpone to minggu depan lah. pastu nak settlekan borang nikah, nak amik tandatangan my beloved daddy sebagai wali, dan pakcik2 (adik beradik mummy) sbg saksi2.. pas settle nanti, diizinkan-Nya boleh la sumbit borang tu. insyaallah. pastu saya nak kuar ngan mummy atau membe, nak g tgk barang pape yg patut utk majlis nanti. wahai masa, berjalan la dengan perlahan utk dua hari ni. heheh lagi, nak touch up favor gift.. 

huhu.. mau rehatkan badan dulu nih..

ila liqo'

p/s: td smpt main PSP ngan fikri, game Harvest Moon, game fav kami. ada perkataan 'bye'.. pastu spontan, fikri berkata "perkataan 'bye' dlm arab apa ek.. ooh, ila liqo' " ihihi

see ya


2 comments:

ida_F said...

masa-masa untuk bermanja di rumah sendiri.. dah 'berdua' nanti kena lepak rumah mertua pula..thats time, u 'll really miss ur parents' house.

zuriani said...

heheh a good reminder. mak awal2 dah pesan, nanti xbalik selalu pun xpe, tp kalau balik kelantan, singgah la dungun. sebak lak rasa. bayangkan, time raya.. mesti nangis smpi bengkak mata.. pengorbanan betul...