(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

February 22, 2010

k-3-1

salam..
mode mcm2 ada.
mode happy.
mode tak sihat.
n
...
...
.....
mode sedih.

sedih nak tinggalkan K31. sapa K31? apa K31? kita bg clue, K- blok K, 3- tingkat 3, 1-umah no 1. haaa, dpt teka tak?...
since ahad seminggu yg lepas lagi, mula terasa ke-sadis-an.
every single edge of the house is leaving memories....
saat borak sama2 ngan housemate, saat tgk tv sama2..saat masa sama2 masak, saat sama2 makan..

pegang satu je skang, setiap pertemuan akan ada perpisahan.

kan?

*tgh rajin kemas baju-bajai. half dah angkut ke umah en cck. minggu depan menumpang kat umah membe. umah atas K-3-1. mesti pagi2 nak g keje, mesti rasa rindu.

buat pengubat dalam blog:
pandangan dr tingkap K-3-1, bilik saya. hujung minggu depan last dah kete silver tu park situ...

3 comments:

sofia said...

yeyeh...nak pindah umah dah (^_^)
kete ape tu kak..mercd ke...hukhuk

zuriani said...

hii sopiii~~ aah.. it's the time.. meh tolong akak pape yg patut.. heheh alaa..salah la keta yg sopi teka tuh.. ntah abad ke baper akak leh pakai keta tuh.. xseswaii.. cuba teka lagi yek!!~~~

sofia said...

tolong tengok ek..haha
teleng2 dah pale sopi nengok kete ni...aduhhh...
kete ape ek...ntah, kak bagi la pic lagi jelas..hihi