(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

February 27, 2010

14 days closer


just 14 days left..

2 weeks to go...

salam..
a quick update with a relief and happy feeling :))

*kad dah dapat! sesi melipat bermula.. kejar masa nih sbb esok nak kena pos.
*dah beli satu dua barang yang kalau ikut schedule minggu depan baru beli, i.e contact lense, H2O sponge, tali manik, renda2 n... 5 pomander flower balls yg itu khas utk belakang pelamin nanti. yg saya nak D-I-Y tu mmg kena usaha gak, tp kena tunggu minggu saya cuti kawen nanti. di sbbkan nilai yg sy beli agak tinggi, dpt la buat membe kad gedung Small Garden branch cultural town. hehe

okey need to stop. nanti sy smbung lg bab kad n so on.
alhamdulillah.

3 comments:

harzharun said...

dear.....xlama dah kan....hihi

zuriani said...

;) tu lah... cepat betul masa berlalu.. all the bestt to u dearie

ieja said...

wah da xlama lagi.. saya tumpang excited la wak..anyway,da dekat2 ni jaga diri ye.. jgn stress2 :)