(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

February 16, 2010

home wi-fi

salam semua. 1st time post entry via handphone. Jakun lak rasa. Mcm taip sms pun ada hehe
Ari ni sepatutnya dah bleh ambil kebenaran bkahwin kt pej agama. Doakan ye

*update..
pejabat agama bgtau esok 17feb baru siap,rabu. minggu lepas ckp smpt siap 16hb. aiayaa.. sabo ye diriku. so, esok(rabu) my mum yg g amik, n isnyaAllah terus bg pada jurunikah. tp, tetiba musykil, nak bg pada jurunikah, mesti nak ada wali skali kan. tp subuh esok (rabu), saya balik ke kuantan ngan my dad. so, makna nya ahad depan ke baru boleh bg pada jurunikah. alahaiii delay again. hmmm.. tunang sy tanya wat pe nak rushing sgt nak bg pada jurunikah. ntahlah, selagi xlepas borang ni, rasa xlega satu bahagian dalam diri.. mungkin sbb byk lagi tak settle, jd kalut sikit.

2 comments:

Ida_Iara said...

zu..klu jurunikah tu tak jadi rebutan on the day majlis nikah tu okla not rushing2..tapi klu tarikh tu ade bbrp psgn lain nak nikah sama kena cepat la.jurunikah pun nak kena arrange jadual dia jgk..hehe.lainla klu family zu dgn jurunikah tu dah kawtim awal2..;)mesti rasa tak senang kan slagi sume blum beres.. nway moga lancar segalanya.

zuriani said...

ida_lara.. tq for drop comment. mmg dah book un-officially dah tok imam tu.. tu pun dah lewat book, kul 10 pg, kul 11, jadual dia dah penuh. dia ckp kul 9 atau lepas zohor. jadi terpaksa la pilih kul 9. what to do. doakan yek, sume berjalan dgn selamat.