(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

April 03, 2012

model cd-ku :)

flashback time!
pertama kali ber-cloth diaper di tempat awam tanpa baju dan seluar..
sudah sangat lama teringin nak buat shot macam ni. akhirnya terlaksana jua.

lokasi: air terjun sungai pandai (glemer dgn nama Panching), kuantan, pahang
model: nisrin zhafrah
description: sudah bercd sejak enam bulan yang lalu.

nak kongsi juga, saat ke sini, we three sgt enjoy tau. melihat aksi anakanda dapat main air. budak yg selama ini refused kalau mandi dgn air sejuk direct dr hose/paip tu, tp bila jumpa air terjun ni terus tanak naik dia nih.
40 minit jugak la berendam dlm air tuh.
smpi kena paksa naik darat. heheh

seterusnya, misi bercd di tmpt awam di sini pulak.
pencari tmpt mandi/main air yg sesuai utk anakanda.
sutera harbour. nanti kita terjah k!

 

2 comments:

hafizhuda said...

hye, thanx ye recommend info ari tu..
tp nak tanya la, semalam start pakai cd kat adam time tidur..tp dia x lena. n cd tu pn xberapa nak serap..dah prewash 3x..nape ek?

zuriani said...

:)
sama2..selamat bercd yea..
boleh tau tak inner cd tu apa..
insert tu lak jenis apa..
kalau sesetgh jenis insert cam bamboo, charcoal bamboo selalunya seller akan suggest 6 kali prewash..

dah pakaikan pada adam tu masa mula2 dia nak tido ke atau dr awal malam lagi yer?
mungkin sbb inner dia tak stay-dry, adam rasa basah tu yg dia tak selesa..