(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

April 04, 2012

melawat tapak - kotasas

salam...
flashback moment again.. :)


28 feb 2012. kami suami isteri ke sales gallery KOTASAS lagi untuk tujuan penyerahan surat menyatakan wakil yang akan mengambil kunci rumah.
ke sana dengan niat supaya masih di benarkan untuk berdiri di depan pagar rumah sendiri,
tapi, hampa.
harapan tinggal harapan je la dik non.
:)


cuaca cukup indah.


sampai je di sales gallery tu, kami dimaklumkan hari itu adalah hari inspection dr pihak berkuasa tempatan - dr tnb, jba dll.
means, kalau lulus inspection tu, maka cepat la proses pengagihan kunci.


smile again! walaupun kami bukan la bertuah mana nak dpt kunci umah by hand.



tengok tu, berkanopi2 lagi sempena inspection tu


macam2 perasaan bila tengok deretan rumah yang menunggu utk diduduki nih


seriously, tgk sahaja pun sudah jatuh hati..

ini dalam kereta dah, sudah mau pulang. ntah bila dapat jejak kaki ke sini. yang lagi penting, mahu jejakkan ke rumah sendiri.
bila? bila?


biarla gamba tak bape cantik pun.. still nak up dalam blog.
pattern semi-d... lawa tau!!!


ini deretan yang sedang pesat naik.
fasa dua. ini jenis teres setingkat.


ini di ambil dekat jalan masuk dan kuar. tak lama lagi mesti pesat membangun dah kawasan ni.. mesti penuh dengan deretan rumah atau pun rumah kedai..

wait n see k!




Ya Allah, rindu betul dengan kuantan.........
......




3 comments:

aziyana said...

balik le k.zu :)

zuriani said...

akan balik bila tiba masanya :)

hamzah said...

saya pon beli rumah di kotaSAS juga. Rumah jenis suria. Namun, tak sempat tengok rumah siap, dah terbang ke UK. Dengar cerita jer la....entah bila la nak masuk rumah tu.