(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

April 19, 2012

menambah koleksi

salam hari khamis..
uik..khamis suda.. heheheh cepatnya masa berlalu, tp kerja2 tak pun dpt disiapkan sepantas berlalunya masa.

sudahnya, sakit kepala eden pulun tanda.
kalau keputusan/result pelajar best, ok jgak.. ni bukan elok mana pun.
lagi laaa sakit kepala.
nak re-do sume?
lotih mak!

nak tunjuk sesuatu.
last transfer n buy utk bulan ni.
presenting....

 cover - MBT -made by tyne
soaker - stay dry insert - 


last transfer hanya bila i terkejut tgk baki dlm online nye banking akaun.. means, kalau ada byk lagi, beli lagi.


ni ketagihan yg xleh buang ni. huhuhu naya2.


preview/details later on.


this brand kan sudah lama i aim. sbb xde ready stock. pre order pun tak bukak. sbb empunya jenama, tukang jahit pregnant.. oh yes, local made.


:)


tp tetiba owner support group tu announce ada ready stock, 6 pcs only.
so i grab two.


heheh


ni semua bukan suka2 beli.
for preparation on something.
nanti saya reveal kan yek.


oh ye.. this is the no 37 n 38 punya stash.
kalau tak silap la..
hihihihihi


:)


ok.jumpa lagi yaa
babaii

 

3 comments:

elanie*Q said...

arggh! Tetibe mcm nk bli cd lg..huho..dah lama st0p (lama ke? Br 2 bln).. Haha,tgh kumpul2 cd jugak. Br ada 40 ketul hehe

zuriani said...

heheheh
napa tu nak stop pulak..
byk la tu 40 ketul..
jom tmbh lagi yerrr

elanie*Q said...

st0p sbb blk jhr.kat cni duk dlm navy based. Surat2 or parcel xdhantar trus ke rumah tp ke ofis bhgn perumahan n s0metimes hlg. Syg woo kalo bli mhl2 xsmpai kat tgn..jdnye st0p jap. Nk blk umah mak bl2 nanti, order lg.hehe.. J0m,j0m,kt tmbh koleksi k ;D