(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

August 25, 2011

nisrin buat apa tuuu


nisrin wat pe tuh??
umi tgk cam beriya je muka tu..
ala2 org bersenam pun ada, kuatkan otot lengan..


ooo.. ini rupenya.. dok tarik2 mainan dia..
hik hik


masa kecik2 dulu...umi yg goyangkan doll2 tu.. nisrin kelip2 mata tgk..

bila besar sket..dah capai tangan boleh la usik2 manja.. belaja pegang doll2..

tapi..

skang..

ala2 smackdown dia kerjakan mainan tu.. tolak sana..tolak sini..
jd mangsa gigit pun ada
*tak smpt nak snap pic
n
ada sekali tu, mainan tu jd tmpt dia bergantung utk bangun..
alahai nisrin..awak ngan mainan tu..awak lagi beratt tau..
cuma beza, mainan tu ada 4 kaki.. awak ada dua jer.. 

heheh

anak..anak..

entering 8 months..
- nisrin dah ada enam gigi susu.. 4 bawah, 2 atas..
- dah boleh merangkak, tp masih dlm mode slow motion
- badan makin stabil.. nak duduk sendiri dah boleh..
- dah boleh bergantung pada barang utk push up kan badan dia..

:)

check-up 8 months, sehari sebelum 1 syawal aidilfitri 1432H..


****lama kan tak muncul ngan entry baru. makin sibuk. sbb nak cuti raya, banyak keja nak pulun siapkan. ohh, amat berharap dapat abiskan lebih banyak masa dgn blog...

*entry muhasabah ramadhan xde
*entry checklist raya pun xde
*entry update kediaman pun xde

slow2 lah..

ok jumpa lagi






3 comments:

nur easy said...

makin lama makin ligat ya nisrin.. ;)

ida_F said...

nisrin yang comel!!

zuriani said...

ibu tuan muda: aah..dia dah makin pandai guna ruang dan peluang yg ada :)

kak ida: hihi secomel peel nyer