(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

July 10, 2012

progress rumah? sikit2 kot.. :)

salam..
rupanya jun 2012, setgh thn 2012 selamat sudah berlalu.
tanpa ada pape update utk blog.
alahai... maaf yer.. mood betul2 lari ke laut china selatan agaknya.

apa motip update kali yer?
kekek
tiada yg serius.
memujuk mood semula barangkali.

oleh itu, mau shj di tunjukkan gambar ini.
iya, hanya gmbr pendekat jarak.
ant bumi kuantan dan kota kinabalu.

 progress rumah?
barangkali.
tapi, bukan atas kudrat saya.. semuanya atas kerelaan ayahanda utk buat semua progress..
dah masuk bekalan air n letrik..
skang, giat (rasanya) keje2 updating..
gmbr terbaru, cat pagar yg warna asalnya cam rumah depan tu, ke warna spt dlm gambo..



kemudian ada sedikit proses update di area sinki dapur ni.. org panggey table top yer?
heheh
proses belian lampu jugak telah berlansung..
dgn sabar, (tak sbr sgt sbnrnya) nak tunggu update grill pulak..
dan yg lain2 mana2 yg ayahanda nak support laa..
kekekek

 arapnya kepulangan ke semenanjung raya nti, moga2 smpt la jejak kaki ke sini..
amin..

:)

5 comments:

nur easy said...

seronok kan deco2 umah sendiri ni...

zuriani said...

eize.. ni kes lain skit ni, sbb pindah jauh, ayah yg take over sumer.. dr amik kunci smpi la deco2.. sume nya taste ayah la tu.. kiki..

Ida_Iara said...

untungnya ade ayah tolong sponsor deco umah..haha,walaupun taste ayahanda tp okla tu kan?ade save bajet juga di situ..;)

All About AnaYna said...

waaaa beruntungnya dia...smua ayahanda support..kite dulu smua keluar duit sendiri jek..a-z...tuah badan la tu..hihihi

zuriani said...

ida n na..
alaa, adiah skali skala dr ayah utk anak..bole kan? hehehehe
maybe tak sebyk kalau sendiri kuar duit tu.. ayah pun ada kos/bajet tertentu tu..
kalau nak tunggu i yg update n deco2, alamaknya 3 thn lagi laa kot...