(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

January 19, 2012

off baby chair

salam..


lil princess tido. suami out for duty at hostel pelajar. me: updating this sweet page. :)


snbnrnya bukan nak cite pasal high baby chair pun.. tp tentang lil princess dgn baby chair :) boleh yea!


anak2 korg camana ye time duk atas high baby chair?


mine: she cannot sit still. always nak gerak2, pusing2 badan dan last skali akan bangun berdiri.. tak ke bahaya... kalau la badan stabil nak berdiri, takpe jugak nak berdiri.. tp ni dlm proses lagi nak kuatkan kaki utk berjalan, tp 'berangan' kaki dah kuat..


so kalau makan kat kedai, bertuah la sgt kami dua org boleh makan dengan senang hati.. 


nisrin..nisrin heee


jom layan gambo



bila nampak aje hp umi, see the reaction.. mesti nak grab.. risau if overmovement abi kena pegang bahu dia


ok next, tangan dan kaki mestiiii nak naik atas meja.. nisrin, pls behave, u r a cute gurl laaa


heheh lihat la umi, i manage to stand up on my chair, u can?? 


nampaknya cengginila smpi ke sudah makan punn

*di setiap gambo mesti tangan abi dia tak lepas diaa
*tangan umi pun abi tak pegang cenggitu sokmo

:)







2 comments:

Ida_Iara said...

umi duk diam..abinye tak yah pegang2..nisrin tak duk diam..kena la pegang2..hehe..mcm humaira ler ni..tak lekat kat baby chair, dia body kecik lagi sng nak lolos dan bgn berdiri. masa lutfi kecik2 dulu ok la kut, behave la sket bila duk bby chair.until now klu amik bby chair utk adik, dia yg nak duduk. humaira takde nak duk bby chair tu lama2, paling lama smpt duduk ade la 2-3 mnt je. pastu dia bgn berdiri.henjut2 bdn ala nk lompat tu.. huhu.makan gilir2..tp kompem mama kena mkn last.

zuriani said...

ooo humaira pun sama cam nisrin yea tanak duk diam2 atas baby chair.. :)