(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

March 20, 2010

just went back

 *saya excited sgt dgn outcome my wedding cake. xsia2 berbincang ngan kakak buat kek bnykk bunga2 cinta gituu*

salam..
just arrived from kelantan, i.e umah FIL n MIL.
selasa, rabu, khamis. jumaat n today sabtu.
lama jugak 'honeymoon' di sana.
rindu sama ini blog, menyebabkan sanggup gak online sementara cik abe melayan tv dengan my dad aka his FIL. 

td saje2 tgk official web phptograper, dia upload lg banyak gambar. layan kejap. n sempt buh satu lagi sini. nak story bab by bab ntah bila la dpt. tp xpe la, slow2..buat pengubat dalam blog.

lusa dah keje. agakkk excited masuk opis dengan title puan. hehehe bergelar seorg 'puan' byk memberi saya pengalaman. n the newest, pengalaman berada di rumah sblh suami. pengalaman bergelar seorg menantu baru, bagaimana di sambut di rumah sana, tetiba je ada ramai abang ipar, biras n kak ipar. xlupa, bergelar mak saudara kepada anak buah suami. just another book opened in my life. differ from my life before. just dunia adik beradik sendiri aje. makcik pakcik kalau paling jauh. but this time, merangkul sume, waris2 atasan. juga membuka lembaran baru dlm hidup saya. 


oh. xboleh teruskan. letih. mengantuk.


td on way back dlm kul 8 pm lebih, mujur terselemat dr satu accident. syukur alhamdulillah. lembu melintas tiba2. mujur encik suami dah brek awal2 tp when it cross the line beside, kedegangg kena langgar dengan keta. by side mirror, encik suami nampak lembu itu jatuh n menggelupur. terkedu saya. kecian dgn nasib si lembu. mmg kuat hentaman tu. n terpercik darah pada cck en suami. no wonder parents saya xbg balik malam2. pastu en suami smpt bg pengajaran kat saya, jgn bawak laju2 n jgn follow kete depan rapat sgt. eheh, sbb ptg td time dia ngantuk, saya yg drive, mmg ada ikut rapat pun keta depan. heh tp xde la ra[at sgt. ada jarak selamat lagi.


p/s: xtau nak cite part yg mana ttg wedding yg lalu. rindu saat2 buat preparation the week before. (,")

 

2 comments:

sofia said...

http://www.youtube.com/watch?v=1EGNzcdbuY0&feature=related

kak dengar la lagu ni...
"Barak Allah"...lagu untuk setiap pasangan yang telah berumah tangga...
moga sentiasa dalam BarakahNya...amin

sopi dedicated utk akk n zaudj..:)

`AnaYNa` said...

I punye kete dh kena cium..abes bontot blkg n kemek abes bumper dpn blkg..skrg da msuk workshop perodua..xtau la ble leh kuar dr umah sakit tuh!nsb baik na slmt..syukur padaNYA!tp pglmn yg mmg menakutkan...coz sorg2 time tuh!