(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

March 09, 2010

4 days closer

yap..burung yg satu itu makin hampir ke destinasi nya.

salam semua. saya penat badan sbnarnya. bebanan keje saat akhir di rumah. rasa nak zzzz aje, tp xsmpi hati tgk yg ber3 di luar sana duk gigih duk melipat paper bag. since ari ahad, isnin n ari ni, buat bende yg sama di selitkan dgn keja2 berat lain.. tu punca jd penat badan. cepatla abis saat2 melipat lepat paper bag ni haaa.. yg tak tahan lg, bila tgk segala sudut umah yg mcm tongkang pecah. xtau la sbnrnya, ready ke tak nak terima tetamu sabtu nih. heh tp, cpt atau lambat kena kemas jugak kan.

in 4 days closer:
the lovely flowers have arrived safely. dua kali trip angkut. x muat bonet vios. gedabak punya kotak.
manage to settle down the payment residue. tq fresh flower cameron 
the wedding outfit together with the tudung, kasut, tanjak, keris, bunga tangan has been taken.
buy another pelengkap for the majlis, bunga manggar, bunga rozek.
sehingga ayat2 cinta in di taip, 703 paper bag tlh berjaya di lipat. chaiyokkk heheh
erm, penat... but,

not eager to start the hantaran decoration. biarla kaku mana, comot mcmana pun.. saya akan cuba appreciate hasil tangan diri sendiri. kepuasan utk diri sendiri. hehe (ckp je berapi2, kang nangess laa kalau x cantik)..

3 comments:

Ida_Iara said...

zu..klu sempat,MMS ler ape yg mau di MMS aritu..klu takde kesempatan takpela..tau Zu bz skrg.

Nurulhuda|Adlie said...

huuuuuuuuuuuuuuu xlama lg, selamat pengantin baru in advanced, hope sumenye smooth nanti :)

zuriani said...

ida_lara:nasib baik ida igt kan nak suh MMS.. tunggu tauuu :D

huda: tq so much.. n u too enjoying the preparation.. :)