(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

March 29, 2010

before the day

salam semua..
kabare? :D
berkurun sudah x update blog sendiri. xbayo b.band punye pasal. lupa sgt sbb kalut ngan persiapan. bila dah bayo, kebizian pulak melanda. keje tak penah surut.
skang bertambah lagi keje. keje sbg isteri.. ngeeee..

ketika di tanya, how is life as a wife.. still cant give the most rite words. hanya senyum. then bile senyum, mulaa la org ckp... berserinyaa.. ahaks. cant predict the meaning of berseri. tp, alhamdulillah, diberi oleh-Nya kesempatan utk menjadi seorg isteri kepada en suami. manis, masam, pahit maung, suka duka insyaallah berdua slps ini. mengharapkan yg terbaik juga dlm hidup sbg isteri. di saat2 usia hidup berdua masih teramat baru, byk yg sy kena belajar, belajar utk hidup sbg isteri. :) teringin nak cite pjg, tp xpunye kesempatan. rumah belum set-up lg, di sana2 sini barang2. penah di tanya oleh abg ipar, zu dah abis kemas rumah? jwb ku: belum la abe, kemas sini, terigt sana bersepah, kemas sana, sini pulak.. abg ipar hanya senyumm.. tanda faham gimana keadaan 'istana' kediaman kami. hehe biasala, bila si isteri yg masuk ke rumah si suami..

ini, ant gamba2 sblm ari wedding.. nak share jugak dalam blog:


paper-bags kami. ini laa yg saya duk berpenat-lelah, bertungkus bungkus melipat smpi malam2, ngan beberapa lagi pekerja. dah la dpt lewat. tp pape kita kena bersyukur kan?? sbnrnya kalau nak jimat masa beli je ready made, pastu tampal la reben ke, gambo sendiri ke. kalau mcm sy nye ni, mmg la design sendiri, ada gambo kita, warna pun boleh pick, tp bab melipat mmg penat sey!


taraa! ni la hasilnya. side satu lagi ada gambo kami. gambo yg sama pada kad, cuma tambah kalendar thn ni je. utk tetamu simpan at least setahun la our-paper bag tuh. hehe cost rm0.90/paper bag.


the TQ tag! free given by the pembuat card. we like!!!! byk org tu bagi, ada berlebih lagi. yg ni saya request bila print utk kertas sticker.

ini sendiri TQ tag sendiri design. :)


gambar kotak2 bunga tanah tinggi cameron. punye gedabak kotak, dua kali trip angkut. :)

the flowersss~~ excited mula2 dpt bunga2 nih...



my tukang penyembur air tegar. :D si dia ini la sgt rajin menolong sy menjada bunga2 saya..


kaum2 lelaki yg menjalankan tugas kaum wanita. hehe maklumla, xcukup kakitangan kaum wanita, jd terpaksa diambil alih oleh kaum lelaki, sume kawan2 adik neh..

itu di ruang tamu, dalam bilik lak..sama je, bersepah..


tepi katil lak:


:)

after all rasa rindu dengan saat2 itu....

3 comments:

`AnaYNa` said...

Sori my dear fren...x trun pdg nolong pe2 yg patut..kbtln sgt bizi ngn midterm..ape2 pn majlis tu amat memuaskn hati..:)Bunga2 tuh...sgt2 cantik..

nadeera said...

lompat2 blog,jumpa blog awak..tak lewat lagi kan nak ucap tahniah..semoga kekal sepjg hayat..bestnyer guna fresh flower..cantik sgt..i follow u k..

zuriani said...

to cik anayna.. it's ok.. kita paham awak selalu bizi. anyway mekasiiihh sgt sudi dtg ari tu..n jadi bridesmaid. penyeri tu.. hehe i wait for ur turn nowww ihiks! xsabo!

cik nadeera.. tq so much. nti blog walking ke blog awak yer.. tulah, once in lifetime, mmg teringin nak guna fresh flower, alhamdulillah, tercapai.. :)