(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

November 25, 2011

sudah lulus

salam..
jumaat lagi..
maksudnya sabtu ahad ni kelas macam biasa.
:)


ada group presentation pulak.. tp belum bersedia. camano?


sabtu berbahagia lepas, ada dpt sms dr unknown number, bgtau yg pinjaman perumahan dengan perbendaharaan sudah lululu pd 15 nov. sejak itu menunggu jugak dan tertanya2 jugak apa langkah seterusnya.


cuba google camana nak tau kan loan lulus, masuk dlm SPPB tu, tp xleh check pun statusnya. luckily ada opismate yg boleh kita tanya2. so check la sama2
pi kat prof google, taip la bahagian pinjaman perumahan.. dekat web treasury tu, cari la bahagian semakan status permohonan...




gambar dr website itu

bila klik dekat semakan status tu, akan kuar satu page spt di bawah:


masukkan no ic kita..

hehe 

so itulah keputusannya.

right away kita telefon pihak lawyer maklumkan tentang kelulusan ini.

next step in a few days kita harap akan sampai la tawaran menandakan kita bersetuju utk proceed loan tu, dan boleh tandatangan agreement.

hihi

wondering how this kind of journey will end.

will Allah make 

belong to us....

hopefully

aminn

p/s: tajuk post sudah lulus, cam bagus je ek? tp mmg betul tak sabar jugak nak lulus satu lagi tahap dalam hidup ni :)

2 comments:

nur easy said...

tahniah2.. satu tahap lagi dah dicapai

zuriani said...

eize, TM and TB bile lagi? :)