(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

May 07, 2011

selangkah ke..

salam weekend u alls.. :)

sukacita, nak taip dlm blog kesukaan jiwa, my heart sedang berdebo yg amat. di subuh2 hari, sedang bersedia utk melangkah ke..... 

" dewan peperiksaan "
utk exam paper yg ke-2, dan yang terakhir utk semester kali ini..


aishh.. sgt lain macam itu perasaan.


subjek programmable electronics. dan tak de banyak hint pun, sbb kita byk buat lab, so tak bleh nak relate dgn real exam punye soalan.


tp, kita amik semangat kawan2 sekelas..kita redah aje..


kan..kan.. :)


doakan, urusan saya ketika menjawab soalan nanti, mudah sahaja.. 
tak sabar nak cuti semester yg panjang, after raya nanti (bulan sept) baru kembali masuk kelas. short sem tak jadi katanya. jadi bleh ambik peluang kumpul duit bayo yuran.. ngeh..ngeh.. :)))


oklah sekian update pantas. :)  




short survey "ibu-ibu.. bleh bagi pandangan tak tentang penggunaan CD?.. utk baby umo baper baru sesuai yek.. n apa kelebihan jika guna diapers n CD yek.." tq..

3 comments:

nur easy said...

all d best

zuriani said...

tq puan easy.. :)

Ida_Iara said...

nak guna CD??ibu2 yg rajin macam kamu sgt sesuai gunakannya..ehhe. tp buat permulaan at least cuba di hujung mggu antara 2-4helai dulu smbl selang dgn diapers. sgt berbaloi nak jimat perbelanjaan diapers utk jangka masa pjg..biasanye bby 3kg above bleh pakai dh..nisrin yg boolat comey itu dh sesuai sgt dh.