(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

May 25, 2011

hari graduasi

salam penuh keceriaan utk semua..


hari ni i kena duty di dewan jubli perak. sempena hari ke-2 Konvokesyen ke-32 POLISAS.



jadi, TAHNIAH utk semua graduan POLISAS. :)

seronok la kamu semua. berpeluang catwalk atas pentas, ada org amik gambo, greet tukang bagi album, dengan pakaian konvo. pastu ade org bagi sejambak dua bunga ros. :)

i duty bahagian sijil.

bukak kaunter, then semua graduan JKE akan ambil sijil grad. 

*dah bg hint kat en suami.. 
~dah lama tak dapat bunga.. kalau masa ni abg nak bg, sgt la sesuai.. heheh

selamat bertugas ye semua pensyarah. (",")



**********
me~ in less than 4 semester, will also have another chance to wear the graduation outfit again.. insyaALLAH..
dah berangan oke, di hari graduan, bergambo ngan nisrin yg insyaAllah dah bleh berjalan dan dgn en suami yg ada title dh44, dan juga plan to hv another baby inside...
*hebattttt nye angan2..
Ya Allah, ampunkan aku utk angan2 yg tinggi itu.. tetapi, mohon jua dikurniakan aku kekuatan utk melalui saat2 itu. hanya dgn izinMu jua, Tuhanku.

moga Allah sentiasa mudahkan urusan saya dan semua2. aminnn.




checklist utk naik gred dr dh41 ke dh44
*2 penulisan
*2 pembentangan
*1 inovasi.


i baru terkial2 utk ada penulisan. itupun sbb my superior ulpl bg chance utk conduct kursus. 

pastu harapkan projek master la jugak utk dipresent one day.


inovasi? yg ini kena fikir..


terima kasih ye.. utk semuanya.

4 comments:

ida_F said...

selamat berjaya ye..!

zuriani said...

tq akaks.. heee akak pun, moga berjaya complete kan thesis mobile robot tuu.. tabik ah!! :)

Ezna said...

wah dh naik 44. jelesnye! gd luck ye puan..

Ezna said...

wah naik 44 dh? bestnye... tahniah..moga berjaya sume impianmu. :)