(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

December 20, 2009

pictures that colour my heart, today

salam.. cuti awal muharram twin dengan weekend..sungguh mendamaikan.. kerana bebas dgn kekangan kerja, yap, jd sblm sibuk kembali minggu depan, mari kita santaikan diri.. betul, dah lama saya x melalui momen santai di hari minggu, dihambat keja semasa dan keja tambahan.. Tuhanku, bersyukur saya atas peluang yg diberi.. cik abg sedang melaksanakan keje part-time beliau, dah 3 hari.. hehe biarkan..

pg ini, parents n adik2 ada dtg menjenguk saya, sekejap cuma, kerana mereka dlm perjalanan makan angin, cuti2 malaysia dia melaka straight smpi krismas nanti. sungguh, rasa ralat xdpt ikut. at first, mmg decide nak cuti, nak bercuti bersama, memandangkan keje unit exam, saya x sampai hati nak tinggalkan keje dan peg bercuti.. keje saya nanti sape nak tolong back-up?dah la dipertanggungjawab kan sbg ketua bahagian mastersheet nih.. sedih, sayu, sabar, sume bersilih ganti.. ada sesapa x yg mengerti perasaan saya waktu ni? ............

tiada niat utk bercerita lebih2 pun...jd sila la layan gambo2 ni yer..



keterangan gambo:
bersama adik yang ke-2... saja suka2 buh gambo ni, sbg tanda, yg saya tgh rindu sama keluarga sy yang jauh di mata.... uwaaaaa, ralat neh xdpt g jalan2!!!


keterangan gambo:
upload gambo ni sbb menghargai dua peristiwa: satu atas sbb en cck yg sedia bg gambo pasport dia yg terkini. gambo di ambil khas ketika mau menghadiri kursus kenegaraan. yg kedua, atas susah payah beliau mengangkat cermin atas meja kerja saya, n tulis 'Beauty n Beast' itu.. hahah like fairytales..but, i do really hope, the loves, the bond is not like a fairy-tale...tak kisah, siapa lebih mencinta, we are the same, need each other like the breath need the oxygen.. chewahhh.. ;P *insyaallah* :)


keterangan gambo:
kain baju melayu en cck utk akad nikah.. light blue. beli di alam moda kuatan, personally, i like the colour type. and maybe lead to our wedding theme colour, all about blue, touch up with gold colour accecories..sume atas cdgan en cck lah..


keterangan gambo:
20dec2009: the day of match-point of two different direction of two occasions. one is left behind ie. our engagement, another one is where we are heading to.. please, do pray for us, zulkifli & zuriani.. :)

2 comments:

anayna said...

InsyaALLAH...sgalanya pst lancar ye kwn!dun wori...be hepi!

zuriani said...

amin... insyaallah.. utk cik ana kita skali.. ceria sokmo!!!