(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

December 09, 2009

menyelit

salam.. baru je dapat menarik sekelumit nafas lega (oh, pastinya ttg kerja unit exam, walaupun sumenye kucalana, berserabut).. moga minggu2 exam berjalan dengan lancarnya sehingga 17 dec ini.. gooooooood luck utk deary students.. (errmm.. deary ker??)

xde citer terbaru sgt ttg majlis kawen, cuma sempat usha2 aje..
--> tgh cari kedai utk upah baju melayu masa akad nikah utk en cck.. ntah kat mana kat kuantan ni nak cr tukang jahit melayu lah.. kain sampin utk dia skali..
--> baju akad nikah sy, sy dah nampak kat satu tmpt tu, dah 2 3 kali g, tp kedai nye tutup aje..tak terambil pulak contact numbernya.. sy terasa ingin sekali pakai baju tu.. en cck pun ckp ok.. tp, sudahnya xtau bila nak g..asyik busy aje..
--> survey brg hantaran skali nih.. dlm otak, mcm2 nak.. hehehe

yg pasti tarikh majlis yg ttp pun belum ada..poyo x? huhuhu
kdg2 terasa jeles bila tgk blog org, yg majlisnya bulan jun 2010, dah siap begitu begini.. dah ada itu ini.. ntah la..ada ada la tu ye zuriani.. ;)

okla nanti smbung g, perlu kudrat utk siapkan keje. actually, ada janji ngan en cck nak g release stress, naik bukit pelindung, tp last minute, dia ada game futsal lak.. so, sy dgn rela hati kena mengalah..biarkan dia dgn sukan kegemaran dia.. so, sy pilih utk menyiapkan keje saya.. ok take care all
cauuu :)

2 comments:

nurul aziyana said...

kedai jahit baju melayu ader kt teruntum nama kedai oscar

zuriani said...

kedai oscar tu cina kan tokei dia..rasa mcm nak cr kedai melayu aje.. dah jumpa kat area benteng, maya tailor nama kedai tu.. baru g tanya2 je.. anyway, tq ;)