(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

February 02, 2012

cd: menjawab komen ii

assalamualaikum..
alhamdulillah masih diberi kesempatan kemaskini blog. pastinya ttg dunia ber-cd lagi. hihihihi
sila jgn naik cemuh ye kawan2!!!


sebahagian besar yang bukan akan menjadi sampah, sebaliknya penyelamat bumi
hihi

everyday will work on it!
kalau tak atas talian, bawah talian hahah

wanna share something here again, about cd of course:
i like all those words!
esp "teruja melihat kesungguhan zu"
and lepas ni maybe i pulak yang akan teruja melihat kesungguhan rakan2 becd, as mereka sbnrnya lagi lama menceburkan diri dalam dunia ber-cd. lagi mahir dgn selok belok pengurusan. dan yang mungkin penting juga, mereka punya lebih dr seorg anak. ingin tahu juga bagaimana rotation cd mereka, jadual pembasuhan k.
teruskan ber-cd.

kalau baca komen teman di atas, katanya mau strip wash dulu kan?
jeng jeng
see picture below:


EMPAT cd telah digunakan hehe
agaknya punyala smgt smpi tak tunggu dah nak stripwash!!

apa lagi yg saya suka?
cuba baca "lutfi pun nak join adik dia pakai..."
see, anak kecil pun tahu yang selesanya bercd nih!!!!

:)



*pssst, skang tgh memujuk sorg lg teman yg dilanda wabak M. heheh



1 comment:

Ida_Iara said...

tq for entry nih..mmg nk stripwash dl asalnye, tp ms duk belek2 tu la ade org nak pakai jugak bila kita try2 aje kat adiknye.lps try pakai sbb nk tgk saiz humaira tu la tak smpai 5mnt dia poo plak. haha...maka pakai aje la CD yg lain mlm tu sblm tdo..sbb tak strip wash maka cpt bocor juga dlm 2-3pg tu..selalu takyah tukar dh bila pakai 2 insert sekaligus utk mlm sbb usually both 2 beradik ni bukan jenis heavy wetter.nmpk sgt serapan krg bgs dh.sudahnye kena strip wash dl weekend ni.