(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

January 19, 2011

nisrin 18th day


"umi.. nisrin will always keep holding your finger even in my dreams!"
"and tell abi.. nisrin will use my other hand to hold abi's finger"


:)




"umi..nisrin nak g mandi ni... mana bath foam nyerrrr.."
uikkk... seksiii la anak umi ngan abi...

"umi...now nisrin dah wangi..perut pun kenyang... nisrin nak zzz"...

pic taken on 18th day.

hari ke-18 jugak, nisrin senyum kat umi ngan tok ma bila kita ckp ngan nisrin..
nanti abi balik weekend ni, nisrin senyum kat abi lak yer.. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dulu2 masa awal2 kawen, en suami penah ckp ngan saya, saya kawen ngan dia, dia bg saya title 'puan' dekat saya, abih dia dpt apa katanya.
tp students saya, tak abis2 panggil sy 'cikkk'..
memboyot bawak nisrin dalam perut pun, duk 'cik..cik' lagi.. heheh
buat penat je en suami bg title puan..
ok berbalik pd soalan en suami apa yg dia dpt kan..
skang, sy dah ada jwpn...
en suami dah dpt seseorg yg ber-binti-kan dia, seumo hidup dia..
- nisrin zhafrah binti mohd zulkifli
saya ada dpt cenggitu?
kalau dpt lg next, ada lagi.. heheh



4 comments:

Nurul Aziyana@Ummu Husna said...

dpt jugak binti mak bila kt 'sana' nnt..nisrin ikut muka ayahnya..nisrin comel tp ayhnya tak comel ar..hahhaha

zuriani said...

=p hehe ayahnya comel di hati mak nye

ieyda said...

comelll nyer...:*

zuriani said...

hihiiih malu la sayerr auntie ida puji..