(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

September 22, 2011

kiraan undi

salam.. pagi khamis. hari yg cukup bahagia bg diri kita, sbb dah abis tugas 'melecture' pelajar. tinggal kelas asisst shj yg tanggungjawabnya mungkin 30% shj. :)


alhamdulillah.


proses kiraan undi sempena raya telah selesai dua hari lepas.
kiraan undi nisrin je ye.
mak bapak tak masuk korum dah.


hasil kutipan undi nisrin tak de la semeriah org lain.
tp kena syukur jugak.
rezeki akaun tabung haji nisrin tu.


undi raya = rm 353
undi umi = tabungan umi utk nisrin (yg terkumpul) = rm270
undi abi = tabungan abi utk nisrin (yg terkumpul) = rm140


hoyeah dah bleh masukkan dlm akaun tabung haji.
tambahkan amaun simpanan hari tua nisrin nanti.


tak sbr nak tgk jumlah amaun TH nisrin bila dia umo 1 tahun nanti.
even tak byk mana, tak semeriah mana ke, itu ttp rezeki ok.


kad insuran nisrin pun dah dpt.
tapi, ada salah ejaan nama nisrin pulak.
alahai..


itu pun diharapkan dapat jdikan long term savings utk nisrin.


penah abi pesan:
*baper pun duit nisrin, bila dia besar nanti kita tak boleh bgtau dia.. nanti dia kena belajar menabung sendiri jugak nanti..*


hihi


mau lihat nisrin terkini?


nah sekeping

si puteri ni dah dpt skill baru tiap kali nak turun dr tmpt tinggi cam katil ke, kerusi ke, sofa ke..

kalau dulu dia suka nak sua kepala dia dahulu..
pastu kita banyak kali train kaki dulu turun..

tup tup
dah boleh belajar turun guna kaki

hihi
sgt kelakar ms dia gerakkan kaki n bontot dia saat nak turun tu

baby mmg cepat absorb..

ok jumpa lagi..

mau pulun tanda PB pelajar.

ke ada sesapa nak tolong tanda?






3 comments:

nur easy said...

meriahnya undian..;)

zuriani said...

alhamdulillah.. :)

Ida_Iara said...

undian nisrin sorg adelah undian total utk lutfi+humaira...hehee...tp tak g buka akaun TH lg utk humaira. so duit tu duk peram dulu. bila la nk cari masa nk g TH ni.nak buat potongan gaji lg.asyk tertangguh je niat tu.