(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

March 10, 2011

t*e*s*t

******curi masa study*******


assalamualaikum.. :-)


puan zuriani, bila kali terakhir anda jawab ujian(test)?
- thn 2009, bulan 5 exam masa kursus KIPA, bulan 6 exam induksi, bulan 11 exam masa btn..
ulasan: lama benor saya tak perah otak untuk kembali baca buku, buat nota, buat latihan. terasa lebih horror, sbb saya tak penah masuk lagi lecture utk subjek power e nih, memandangkan kelas dah mula masa saya cuti bersalin. huhu
my mum cakap, jawab je la pape, kuar nama nisrin pun takpe.. hehe bleh wat lawak lak tok ma nih..


rasa macam nak join baby tido je..
eh..eh..cannot!

sila igt pengorbanan org sekeliling utk bg awak sambung belajar..

en suami.. bg keizinan sambung belajar.. dan he always willing to take care nisrin during weekends..

en adik emi.. yg sudi exchange laptop. katanya laptop saya tu tak layak buat sambung belajar. well, katanya benar, nak install software yg power2.. 

parents, yg bg sokongan n doa..

well, good luck dear for your first test. hehe

good luck also to my classmate yg hebat: k.sal, jen, mysya, faizal, faiz, rasyidi, sharif, mokhtar, rais, suami k,sal n staf kptm.

p/s: 
rasa lain la prepare utk jawab test, berbanding buat soalan test. 

tetiba windu weekend yg nyaman tanpa buku2..

:-)







4 comments:

ida_F said...

good luck. susah2 dulu, senang2 kemudian. walaupun zu tgh susah2 belajar,ada org sedang jeles kerana masih belum rezki sambung blaja..(cuba teka siapa)hehe.
Iye, bila kita ingat pengorbanan org2 tersayang..semangat kita lebih tinggi..dan result akan cemerlang.insyaAllah(thru my experience kat UPSI).. Berusaha!!

aku hanya manusia said...

heehe..welcome to students club..neway,gud luck test yer..

zuriani said...

thanks darling! :) baru 1st sem..jauh lagi perjalanan.

All About AnaYna said...

wahhh..dh ade geng club baru laa.chayok2 ye ibu..satu je nk tya,sokongan kewangan tu sape lak yg bagi??hahaha...maklumla,kitorg di'support' oleh pakcik yayasan.