(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

May 09, 2015

turun kl :)

Bismillah..



latest picture of my sweet family.. kekekeke

weeken 30/4 hingga 4/5 berpeluang menjejak kaki ke bumi kuala lumpur.. alhamdulillah, terima kasih Allah utk peluang bertemu parent & adik2... kalau bicara ttg parent, keluarga, memang tertanya2 bila laa dpt pindah bekerja di semenanjung semula..

30/4/2015 4pm, penerbangan air asia kami ke KL. handling nisrin n nurin agak penat sbb takmo pakai seat belt, yg mana mmg rules saat nak take off tu kan.. dah la a bit lmbt, schedule berlepas patutnya 3.35pm macam tu.. pertama kali sampai ke KLIA 2. adik sedia menunggu.. kemudian terus ke tmpt penginapan turun temurun. hahah Hotel Antarabangsa Kuala Lumpur... makan mlm pun area situ2 jugak..


1 mei 2015.
hari train sedunia. pengalaman pertama adik nurin naik train, nisrin kali ke2. kami ke midvalley. smpt beli baju skit utk kids di aeon. hari yg sama jugak parents with baki adik2 n adik ipar sampai dr kuantan... no stroller, no ssc. cramppp lengan n bahu ni. :)
nisrin mcm biasa suka la dpt jumpa aki n tokma, tp adik nurin tak... lain laah 2 beradik ni...

hari yg sama jugak, hp saya teus senyappp tanpa bunyi2. hehehe tak masuk charge... huaa sedihnyaaa..


2 mei 2015.
pagi tu ke pertama kompleks. ayah belanja telepon baru. kikikik nisrin pulak boleh tantrum.. aduih..
nasib makan pujuk.

kami ke sogo. syurga shopping nih. beli baju kids lagi. terus utk raya. nisrin lepas dekat tempat main ni. nurin pun. hampir 2 jam, kena caj rm34 ringgit.. asalkan enjoy dah la yer.. 



sebelah malam nya, ayahanda belanja makan di lala seafood restoran. tp en suami n nurin tak ikut. si kecik tu tido. bole g kl ni sakit gg pulak si kecik ni.. cian lah...
suka, syukur dapat makan ramai2.. 

3 mei 2015.
hari sedih.
parent balik kuantan dan seterusnya ke dungun... huaaaaa

saya tak pernah gagal nangih tau hari2 mcm gini.... :( :(

walau dah ada anak 2... 

lepas parent dah bertolak balik tu, mmg saya lepak kat hotel je dgn sorg adik n anak2... en suami ke low yat cari brg komputer.. petang skit, kami ke ke i-city... makan di satay kajang di PKNS shah alam tu...


4 mei 2015
hari kami balik kk...


pantas nya masa berlalu...


post sebelum ni ada tulis nak ke pesta buku PWTC tu kan... tp masa lalu tu mmg jem sangat lah.. dengan kids lagi, jadi cancel.. tunggu bbw laah insyaAllah..


next trip balik kg, insyaAllah sambut puasa dan raya nti... 

itu je laa cuti terkini saya... hehehe




1 comment:

Mama Niza said...

Seronokkan sesekali dapat menghabiskan waktu santai....