(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

October 11, 2011

4.30 am & blog ;)

4.30 am update blog? 
boleh saja. :)


saat ini, momen yg sy lalui jarang2 sekali boleh kelihatan.


melihat ruang tamu yang amat amat bersepah dgn fail. mengalahkan situasi di opis. oh ya, lupa, di opis ada 5S, tidak boleh bersepah2.


kena bangga ni, kerana rumah jarang skali boleh bersepah dgn bhn2 keje mcm gini.
kena bgtau jugak pd org2 yg ckp 'keje gomen' itu relaks. 


eh eh over pulak sy ni..


cerita lanjut bleh tgk entry comel ini

dan saat ini, bukan fail sy yg bertebaran, tp fail en suami.


saya hanya tolong menyibuk aje. 
kununnya bg smgt. peneman setia. pengadap yg tak jemu.


moga kuat la dia saat di 'ckeck-up' nanti.


sungguh terharu, pabila si dia suami, memohon maaf andai yg dihajati itu tidak kesampaian.


takpelah, jika tiada rezeki, lepas ni kita mohon mohon dan mohon lagi smpi kesampaian hajat itu ye.

tumpang seronok dgn persiapan suami dan kawan2 seangkatan. dipanjatkan doa moga urusan mereka dipermudahkan.
kena doakan jugak tau kawan2 utk kawan2 sy.


kita melayu2 yg kena cemerlang dlm hidup kita.


amin amin amin


perihal blog?
rasanya dah capai KPI blog thn ni. entry ke-85 utk thn ni. boleh atasi 2 tahun yg sudah2.


hihi




status FB sy terkini:
good luck n all the best.. utk si dia itu, si dia ini, si dia di sana, si dia di situ dan si dia yg seorg ini.. Mohd Zulkifli.. kita tlg mana yg termampu je touich up mana2.. *mode fail bersepah @4.30 am

4 comments:

ida_F said...

good luck untuk suami. semoga zu bersabar, memberi sokongan tak berbelah bagi. kita mampu berusaha. Allah yang menentukan adakah kita layak memperolehinya..

nur easy said...

fuhh.. blog pun ada KPI ya.. hehe.. sapa la pegawai penilainya ni

UmmiHasni said...

good luck juga dr saya yg suke menyebok...hihih...

zuriani said...

terima kasih kak ida n niza... sama2 doa yer.. :)

eize.. dah balik tanah semenanjung ker? kita lantik awak lah jd pegawai penilai, boleee?