(,'') ('',)

Daisypath Anniversary tickers

December 23, 2010

xtau lah

salam.. entering the 40th weeks of pregnancy. hope this is the last week of being pregnant lady.. hehe

kalau ikut ticker tu, due date saya mcm lagi seminggu kan, terlebih suda sampai 41 minggu. itu sbb saya ikut tarikh scan masa awal2 dulu.
tp due sepatutnya ESOK!
mcm2 perasaan !!

doakan kami yek!

nak ambik peluang, wish a big congrats dekat kawan2 seangkatan (opismate) akan mendaftarkan diri sebgai pelajar SARJANA KEJURUTERAAN ELEKTRIK di UTHM 27 dis nih.. which is, NUR ZURIANI adalah seorg calon pelajar... dah terbayang2 kembali bergelar sbg seorg pelajar.. :)
alhamdulillah......

tp dgn keadaan saya skang, saya xtau, sambung belajar atau tangguh atau tarik diri, yg mana terbaik.. senin ni sepatutnya lapor diri.. tp surat jawapan belum reply...
hishh dont know lahhh

3 comments:

nurul aziyana said...

sarjana muda ker sarjana?

All About AnaYna said...

mama nor..better xyah further lg laa..concentrate pd baby lu.nt dh jd student blk byk hal nk handle..penat woo..pikir elok2 yer.wat satu2 lar ye..nanti2 lar further cetadi tuh.takkan lari gunung dikejar..hehehe.

zuriani said...

mcna.. sarjana tua..heheh

autie ana.. tgh pk lagi nih...